enthousiaste

verhalen

referenties

Dit zeggen onze opdrachtgevers

Voor diverse projecten werken we met veel plezier samen met Beaumonde Hospitality. Dankzij de prettige, vlotte communicatie en professionele hostessen voor zowel onze B2B als B2C segmenten maken ze van alle events een groot succes.

Danielle Brons

BrandXtension

Tijdens de afgelopen editie van EventSummit  op 30 januari 2020 hebben we samengewerkt met Beaumonde Hospitality. Zowel tijdens het congres als bij de entree van EventSummit zorgde Beaumonde voor een zeer gastvrije ontvangst. Het waren allemaal hele blije mensen die er 100 % voor gingen. Voor de komende editie gaan we zeker weer gebruik maken van hun diensten.

Arjen Lemstra

Event Summit

Al vele jaren werken we met veel plezier samen met Beaumonde Hospitality. Voor elk evenement dat wij organiseren professionele en enthousiaste  dames en heren die ons team komen versterken. Het fijne communiceren, het meedenken en het snelle handelen van Esmee ervaren we als zeer prettig.

Roald Reitsema

’S Amuse

Het Concours d’Elegance werkt al jaren graag samen met Beaumonde Hospitality, niet alleen hele prettige hostessen die onze gasten te woord staan, maar ook is Beaumonde altijd heel plezierig in de voorbereiding richting het evenement! SUPER!!

Jan-Peter Nijmeijers

Concours d’ Elegance/ Nijmeijers Events

Beaumonde is een professionele en fijne organisatie om mee samen te werken. Voor een grote beurs heb ik ruim 30 hostessen ingehuurd bij Esmee. Alles liep op rolletjes en Esmee coördineerde alles zo goed, dat ik mij als organisator nergens zorgen meer over hoefde te maken. De beursgasten werden vriendelijk te woord gestaan en konden ze alle vragen goed beantwoorden.

Marit Oosting

Vakmedianet / AM DAG

Ervaren en professioneel hostessen bureau voor de inzet van promotiemedewerkers/hostessen. Leuke en enthousiaste dames/heren! Kantoor is goed bereikbaar. Zijn erg meedenkend en flexibel.

Niels Budding

Droomparken

Al vele jaren is Beaumonde Hospitality onze vertrouwde partner voor de inzet van Hostessen in onze Sky Box op het TT Circuit van Assen. Het contact met Esmee verloopt altijd erg goed en zij weet onze wensen perfect te vertalen naar een passend team. Mede dankzij het team van Beaumonde kunnen wij onze gasten een onvergetelijke dag bezorgen!

Yvonne Logtenberg

EG Group