altijd op zoek

bij ons werken

looks en brains

Enthousiaste mensen

Beaumonde Hospitality is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die gevoel hebben voor het vak van host, hostess, promotiemedewerker of horecatopper. Heb jij de looks en brains, ben je assertief en klantgericht, gastvrij en sta je open voor een nieuw uitdaging? Dan zoeken wij jou! Je kunt zowel als ZZP’er als op 0-urenbasis aan de slag. Ervaring in de hospitality is geen must, maar wel heel fijn.

Wat mag je van ons verwachten?

Host of hostess

Ga je als host of hostess aan het werk gaat voor Beaumonde Hospitality? Dan zetten we je op projectbasis in op allerlei evenementen. Denk bijvoorbeeld aan bruiloften, beurzen, privéfeesten, recepties, congressen en andere exclusieve events. Je verwelkomt en begeleidt daar de gasten of je bemant bijvoorbeeld een registratiebalie.

Promotor

Ga je als promotor aan het werk gaat voor Beaumonde Hospitality? Dan zetten we je in voor allerlei activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan promotionele activiteiten, winkelondersteuning of als brand ambassador.

Horecamedewerker

Heb jij horeca skills onder de knie en ga je aan de slag als horecamedewerker voor Beaumonde Hospitality? Dan kun je diverse leuke events en opdrachten verwachten. Zoals bijvoorbeeld bruiloften, werken in skyboxen, op festivals en op privéfeesten.