altijd op zoek

Werken bij Beaumonde Hospitality

looks en brains

Enthousiaste mensen

Beaumonde Hospitality is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die gevoel hebben voor het vak van host, hostess, promotiemedewerker of horecatopper. Heb jij de looks en brains, ben je assertief en klantgericht, gastvrij en sta je open voor een nieuw uitdaging? Kom dan werken bij Beaumonde Hospitality! Je kunt zowel als ZZP’er als op 0-urenbasis aan de slag. Ervaring in de hospitality is geen must, maar wel heel fijn.

Wat mag je van ons verwachten?

Host of hostess

Ga je als host of hostess aan het werk gaat voor Beaumonde Hospitality? Dan zetten we je op projectbasis in op allerlei evenementen. Denk bijvoorbeeld aan bruiloften, beurzen, privéfeesten, recepties, congressen en andere exclusieve events. Je verwelkomt en begeleidt daar de gasten of je bemant bijvoorbeeld een registratiebalie.

Promotor

Ga je als promotor aan het werk gaat voor Beaumonde Hospitality? Dan zetten we je in voor allerlei activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan promotionele activiteiten, winkelondersteuning of als brand ambassador.

Horecamedewerker

Heb jij horeca skills onder de knie en ga je aan de slag als horecamedewerker voor Beaumonde Hospitality? Dan kun je diverse leuke events en opdrachten verwachten. Zoals bijvoorbeeld bruiloften, werken in skyboxen, op festivals en op privéfeesten.

bij ons

Werken

Beaumonde Hospitality is continu op zoek naar enthousiaste dames en heren die gevoel hebben voor het vak als gastvrouw, gastheer, promotiemedewerker of horecatopper. Ben jij die perfectionist met de volgende eigenschappen?

  • Assertief en klantgericht, om gasten goed aan te kunnen spreken.
  • Professionele en flexibele houding, om goed in een team samen te kunnen werken.

WAT WIJ BIEDEN

Werken als een echte top gastvrouw of gastheer. Als je als gastvrouw of gastheer bij Beaumonde Hospitality gaat werken kan je projectmatig worden ingezet om gasten te verwelkomen, te begeleiden of het bemannen van een registratie balie op allerlei bijzondere evenementen o.a. bruiloften, beurzen, personeelsfeesten, recepties, klantenborrels, congressen en andere exclusieve evenementen.

Werken als promotor van producten. Als promotor van Beaumonde Hospitality kan je voor diverse activiteiten ingezet worden. Je kan hierbij denken aan promotionele activiteiten, winkelondersteuning en als Brand Ambassadors.

Werken als horecamedewerker. Als host of hostess met hoogwaardige horeca skills, ben je van harte welkom. Wij hebben leuke events en opdrachten waarbij wij op zoek zijn naar jou.

INTERESSE?

Graag nodigen wij je uit om je bij ons aan te melden.

OPEN SOLLICATIE

Hebben we geen openstaande vacatures maar ben jij van mening dat je een toevoeging bent aan ons team? Stuur dan een open sollicitatie en wie weet wordt je wel onderdeel van ons team! 

STAGE LOPEN

Ben je opzoek naar een leuke stageplaats in de hospitality branche en volg jij een studie die bij ons aansluit. Laat het ons weten en stuur ons een enthousiaste sollicitatie!

Eventsummit

Eventsummit Donderdag 8 februari a.s. staan wij met Beaumonde Hospitality klaar om je te ontvangen in de Jaarbeurs Utrecht voor de...

De rok tot de knie…

De rok tot de knie is wel geweest toch? Elk event wat wij draaien is anders. Bij Beaumonde Hospitality werken wij projectmatig naar...

Het gaat om de beleving

Het gaat om de beleving! Hospitality is weliswaar een synoniem van gastvrijheid, maar in de praktijk is het zoveel meer dan alleen...

EG-Group

Tijdens de weekenden dat de WK Superbike. Hét TT event en de DTM aanwezig is op het TT Circuit in Assen dan opent EG...

Van der Valk Sassenheim-Leiden

In april vind het bloemencorso plaats in de bollenstreek. In opdracht van Van der Valk Sassenheim-Leiden hebben wij...

EventSummit

Naast dat wij zelf op de beursvloer aanwezig zijn tijdens dit evenement ontvangen we ook alle bezoekers bij de...

Buro van Oranje – Jubileum

Voor Buro van Oranje hebben wij onze hosts en hostessen ingezet tijdens een prachtig 2 daags jubileum in het...

Europarcs

Inmiddels mogen we al wat jaartjes onze hosts en hostessen inzetten voor Europarcs. In 2022 zijn we aan de slag...

Skydeck Teuge – Bouwend Nederland

Voor dit event georganiseerd door Nijmeijer events hebben wij onze prachtige hostesses ingezet voor het ontvangen van...

The Momtrepreneur Rally 2022

Dé Community van Nederland voor Business Moms! Voor het eindfeest van de lancering mochten wij de gasten ontvangen met...

Concours d’Elegance 2022

Tijdens dit 3-daagse evenement mogen we altijd full pull! Volledig in de styling en visagie worden onze dames...

AM Dag Next Level

Begin november was het weer zover, AM:DAG. En geloof me, next level gingen ze zeker! Al een aantal jaar een van onze...

Droomparken

Deze promotietoppers stonden dit weekend bij Droomparken. Ze gingen het hele park door met allemaal superleuke...

Reeds de afgelopen edities mocht Royal Polo at the Palace samenwerken met Beaumonde Hospitality. Allereerst…

Nicole Plas

Royal Polo at The Palace