hospitality

served in style

Wat doen wij

Onze diensten

hosts & hostesses

Je wilt je gasten met een glimlach ontvangen. En ervoor zorgen dat het hen aan niets ontbreekt. Dat lukt vaak niet alleen. Onze representatieve hosts en hostesses nemen dit daarom graag van je over. Met hun professionele blik hebben zij oog voor al jouw gasten. En ze denken oplossingsgericht met je mee tijdens jouw event. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan meteen vrijblijvend contact met ons op

promotie crew

Ga je een nieuw product in de markt zetten? Of een winkel openen? Organiseer je een event? Of iets anders waar je de wereld graag van op de hoogte wil brengen? Ons team brengt al jouw promotionele acties bij iedereen onder de aandacht. Dat doen ze met een flinke dosis enthousiasme en de beste commerciële en communicatieve vaardigheden. Alles om jouw initiatief tot een succes te maken. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan meteen vrijblijvend contact met ons op.

horeca crew

Heb je een echte representatieve horecacrew nodig voor jouw event? Dat is met 1 telefoontje naar ons geregeld. Beaumonde Hospitality zorgt voor hosts en hostesses met hoogwaardige horeca-ervaring. Bijvoorbeeld als gastheer of -vrouw achter de bar in een skybox. Of voor het uitserveren van een diner op feesten en partijen. Over hun horeca-skills hoef je je geen zorgen te maken. Onze kanjers zijn uitvoerig getraind om alle puntjes op de i te zetten. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan meteen vrijblijvend contact met ons op.

beaumonde specials

Served in style! Ben je op zoek naar iets speciaals voor jouw event? Beaumonde Specials zorgt voor de feestelijke touch. Per tweetal serveren onze professionals bijvoorbeeld heerlijke hapjes of drankjes. Zo zorgen ze voor een extra beleving en zullen zij jouw gasten zeker verrassen.

Oester meisjes
De één vindt het goddelijk, de ander moet er nog even aan wennen. Eén ding is zeker: oesters zijn altijd een belevenis! Onze Oester Meisjes voorzien jouw gasten graag van deze luxe lekkernij. En een glaasje bubbels mag hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Champagne meisjes
Denk je aan een feestje, dan denk je aan champagne. Niets is feestelijker dan een heerlijk koel glas bubbels. Onze Champagne Meisjes serveren met een grote glimlach champagnes aan jouw gasten. Bijvoorbeeld met een champagnering of een stoere riem met hieraan champagnekoelers.

Maatwerk

Jij wilt jouw gasten een onvergetelijke belevenis bezorgen omdat zij belangrijk voor jou zijn. Misschien heb je al ideeën. Of misschien nog helemaal niet. Beaumonde Hospitality denkt graag met je mee. Samen zorgen we ervoor dat de uitstraling van jouw event en onze hosts en hostesses precies past bij wat jij in gedachten hebt. En the sky is the limit, alles is mogelijk!

Styling & Visagie

Bij Beaumonde Hospitality houden we ervan dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Dat betekent dat wij niet alleen zorgen voor representatieve, professionele hosts en hostesses. We gaan graag een stapje verder en geven ook advies over styling en visagie. Zo maken we het plaatje compleet. Zodat jouw event de unieke uitstraling heeft die het verdient.