enthousiaste

verhalen

referenties

Dit zeggen onze opdrachtgevers

Reeds de afgelopen edities mocht Royal Polo at the Palace samenwerken met Beaumonde Hospitality. Allereerst om de verzorging van de hospitality services te verzorgen voor dit tweedaags evenement. Beaumonde regelde het ontvangst van onze VIP gasten naar volle tevredenheid, met een lach en zeer professioneel. Afgelopen editie wederom bij Beaumonde de opdracht neergelegd om voor het VIP ontvangst te zorgen van onze 1300 bezoekers voor het Royal Polo at the Palace event op Paleis Soestdijk. Naast het verzorgen van dit ontvangst hebben we het groter aangepakt en heeft Beaumonde tevens de Lakeien, Champagne Dames en een fotograaf geregeld om het ontvangst naar een nog hoger niveau te brengen. Ook werd er deze editie voor de eerste maal een gala charity diner gehouden en ook hier verzorgde Beaumonde het excellente ontvangst, de dames zagen er fantastisch uit, volledig in de kleuren en passend bij de sfeer van de avond. Ook heeft Beaumonde voor deze avond de gehele productie voor haar rekening genomen. Een grote klus met vele uitdagingen door de bijzondere locatie en het werken op topniveau door de aanwezigheid van een keuken o.l.v. een sterrenkok. 

Wij als organisatie zijn ontzettend tevreden met deze en voorgaande samenwerkingen en vanaf heden zal Beaumonde Hospitality ons Prefered Partner zijn voor de aanstaande edities.

Nicole Plas

Royal Polo at The Palace

Voor diverse projecten werken we met veel plezier samen met Beaumonde Hospitality. Dankzij de prettige, vlotte communicatie en professionele hostessen voor zowel onze B2B als B2C segmenten maken ze van alle events een groot succes.

Danielle Brons

BrandXtension

Tijdens de afgelopen editie van EventSummit  op 30 januari 2020 hebben we samengewerkt met Beaumonde Hospitality. Zowel tijdens het congres als bij de entree van EventSummit zorgde Beaumonde voor een zeer gastvrije ontvangst. Het waren allemaal hele blije mensen die er 100 % voor gingen. Voor de komende editie gaan we zeker weer gebruik maken van hun diensten.

Arjen Lemstra

Event Summit

Al vele jaren werken we met veel plezier samen met Beaumonde Hospitality. Voor elk evenement dat wij organiseren professionele en enthousiaste  dames en heren die ons team komen versterken. Het fijne communiceren, het meedenken en het snelle handelen van Esmee ervaren we als zeer prettig.

Roald Reitsema

’S Amuse

Het Concours d’Elegance werkt al jaren graag samen met Beaumonde Hospitality, niet alleen hele prettige hostessen die onze gasten te woord staan, maar ook is Beaumonde altijd heel plezierig in de voorbereiding richting het evenement! SUPER!!

Jan-Peter Nijmeijers

Concours d’ Elegance/ Nijmeijers Events

Beaumonde is een professionele en fijne organisatie om mee samen te werken. Voor een grote beurs heb ik ruim 30 hostessen ingehuurd bij Esmee. Alles liep op rolletjes en Esmee coördineerde alles zo goed, dat ik mij als organisator nergens zorgen meer over hoefde te maken. De beursgasten werden vriendelijk te woord gestaan en konden ze alle vragen goed beantwoorden.

Marit Oosting

Vakmedianet / AM DAG

Ervaren en professioneel hostessen bureau voor de inzet van promotiemedewerkers/hostessen. Leuke en enthousiaste dames/heren! Kantoor is goed bereikbaar. Zijn erg meedenkend en flexibel.

Niels Budding

Droomparken

Al vele jaren is Beaumonde Hospitality onze vertrouwde partner voor de inzet van Hostessen in onze Sky Box op het TT Circuit van Assen. Het contact met Esmee verloopt altijd erg goed en zij weet onze wensen perfect te vertalen naar een passend team. Mede dankzij het team van Beaumonde kunnen wij onze gasten een onvergetelijke dag bezorgen!

Yvonne Logtenberg

EG Group