enthousiaste

verhalen

referenties

Dit zeggen onze medewerkers

Beaumonde Hospitality alles onder één dak, een dynamisch ruim denkend bedrijf. Ze staan altijd klaar om samen met de opdrachtgevers te bespreken wat de wensen zijn. Ruime ervaring voor nationale en internationale beurzen met professionele hostesses voor congresbegeleiding en beursregistratie. Het organiseren van evenementen, bedrijfs-trouwfeesten, ontvangst conferenties, seminars en vergaderingen. 

Andrea Seket

Beaumonde is een super leuk bureau om voor te werken. Leuke opdrachten en altijd wat anders! Esmee weet ook precies hoe alles werkt in de hospitality gezien ze dit werk ook zelf heeft gedaan. Hierdoor is het ook fijn (samen)werken!

Cynthia Brinkman

In de bijna 6 jaar die ik voor Beaumonde heb mogen werken heb ik altijd op een fijne manier contact gehad met de eigenaresse en mijn collega’s. Elke opdracht is anders en elke keer weer geeft het voldoening om met een leuk team een opdrachtgever tevreden te stellen. Het is echt leuk om vaak te horen dat een opdrachtgever blij met je is. Flexibel werken en dus steeds afstellen op de wens van de klant zorgt voor afwisseling en steeds nieuwe dingen leren. Bij Beaumonde is de sfeer fijn en is het persoonlijk, wat maakt dat ik met veel enthousiasme werk.

Evelien Kieviet

Via Beaumonde Hospitality werk je op de tofste evenementen in heel Nederland, waarbij de opdrachten op het TT-circuit in Assen mijn persoonlijke favoriet zijn. Op hoge hakken gasten ontvangen en een onvergetelijke dag bezorgen in de VIP-Club of lekker op sneakers mensen begeleiden bij de race school, via Beaumonde kan het allemaal! De afwisseling is eindeloos en daarnaast werk je elke keer in een ander team, waardoor je steeds nieuwe mensen leert kennen. Iets voor jou? Join the club!

Beau Louwes

Goodiebags uitdelen aan blije gasten of presenteren voor de camera van een online event. Werken bij Beaumonde is heel afwisselend maar altijd leuk. Net als de gezellige poule van collega’s van uit heel Nederland. Het is flexibel werk wat fijn te combineren is met bijvoorbeeld een studie. Dat allemaal onder goed geregelde organisatie. Zeker een aanrader! 

Emma Langevoort

Sinds 2019 werkzaam voor Beaumonde. Altijd goed contact gehad en leuke werkzaamheden. Esmee is helder in haar communicatie en goed voor haar personeel. Hoop dat de toekomst nog veel leuk samenwerkingen brengt!

Jordy Balado

Bij Beaumonde hospitality werk je in een heel afwisselend team op heel veel verschillende plekken door het land. De werksfeer is altijd super gezellig en mede dankzij Esmee die je altijd kan bellen, vertrek ik naar iedere klus met veel plezier!

Sophie Tempelman

Werken bij Beaumonde hospitality heeft mij veel gebracht op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Door de veelzijdige opdrachten ben ik op plekken geweest waar ik anders nooit geweest zou zijn. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het het werken voor Beaumonde juíst zo leuk. Het samenwerken met diverse opdrachtgevers en hosts & hostessen voelt vrijwel altijd als een feestje.

Rosa Bleijswijk

Net zoals de meeste evenementen, is ook het werken voor Beaumonde altijd een feestje! Het leuke aan dit werk is dat je voor verschillende activiteiten werkt, waardoor er altijd een uitdaging is en het nooit eentonig wordt. Je leert telkens nieuwe mensen kennen maar vanaf seconde 1 voelt het als 1 team met 1 taak waarbij vriendelijkheid en gastvrijheid altijd op nummer een staat.

Esther Hofman

Schrijf je in

Enthousiast geworden van onze verhalen

Schrijf je dan snel in! Dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op voor een persoonlijk gesprek.