Kleding voor Hosts en hostesses

Zwart Damespak

Voor een nette en moderne uitstraling heeft Beaumonde Hospitality een chique zwart broekpak in combinatie met een witte blouse. Dit kan bij voorkeur worden gecombineerd met een blauw sjaaltje.

Klassiek antraciet mantelpak

De standaard kleding voor de gastvrouwen van Beaumonde Hospitality bestaat uit een klassiek antraciet mantelpakje in combinatie met een witte blouse en een bordeaux rood sjaaltje.

Antraciet heren pak

De standaard kleding voor de hosts bestaat uit een antraciet pak met wit overhemd en bordeaux rode das.

Kleding voor Horeca support

Horeca Support

Voor onze horecatoppers, zijn er qua kleding diverse mogelijkheden. Wilt u een nette zwarte pantalon met nette zwarte schoenen (klein hakje voor de dames) met een witte blouse of overhemd? Alles is mogelijk. Voor een extra touch kan gebruik worden gemaakt van een sloof of schort. Heeft u interesse in een net zwart jasje of een meer klassieke look voor de dames in mantelpak en heren in pak, dan kan dit natuurlijk ook.

Kleding voor Beaumonde specials

Bekijk alle Beaumonde specials kleding

Groninger Meisjes

Er gaat niks boven Groninger Meisjes! Zij trakteren u graag op een amuse van Groninger mosterdsoep en Itste oesters!

Beaumonde Hollandse Meisjes

Beaumonde Hollandse Meisjes zorgen voor de feestelijke sfeer op uw event, beurs of congres. De dames ontvangen uw gasten op een spontane, leuke en verrassende manier.

Beaumonde Rolschaats Dames

Voor een originele uitstraling op uw event, kunt u kiezen voor onze Beaumonde Rolschaats Dames. Zij zorgen er voor dat alles op rolletjes loopt.

Stralende Suiker Zoete Meisjes

De Stralende Suiker Zoete meisjes geven uw ontvangst een sprankelend en zomers ontvangst. In hun mierzoete roze pakjes zorgen zij voor een speciale touch op uw event.

Champagne Meisjes

Perfect voor uw event! De Champagne Dames serveren met een glimlach champagne uit door middel van een champagne ring. De meiden zullen een kleurrijk of wit jurkje dragen passend bij uw event.

Stroopwafel Meisjes

Op z’n Hollands: de Stroopwafel Meisjes! Bent u op zoek naar iets bijzonders en oer-hollands bij uw event? De meisjes dragen een Hollands jurkje en serveren heerlijke hapjes.

Kleding voor Promotieteams

Sportieve en informele uitstraling

Al onze promotiedames en -heren zijn in het bezit van een nette spijkerbroek en klassieke witte lage Converse All Stars. Dit voor een wat meer informele look.

Kleding voor Hospitality Models

Kleding voor Hospitality Modellen

Wij zijn in het bezit van nette jurkjes in diverse kleuren (zwart, wit, rood, zwart/bordeaux) en jasjes (zwart, kobalt blauw).
Voor diverse opdrachtgevers hebben we maatwerk geleverd. In overleg is natuurlijk alles mogelijk.