Hospitality Staff

Established 2010

Wat kan Beaumonde Hospitality voor je betekenen?

Beaumonde Hospitality verzorgt hosts en hostesses voor evenementen, beurzen, congressen, bruiloften, privédiners, bedrijfsfeesten, winkelopeningen en nog zoveel meer. Onze hosts en hostesses worden onder andere dagelijks ingezet voor het ontvangen en registreren van gasten, het serveren van hapjes en drankjes, het uitvoeren van een merkactivaties en promotie etc. Zowel voor kleine als grote events ben je bij ons aan het juiste adres.

Met onze persoonlijke aanpak weet je zeker dat de gastvrijheid goed geregeld is. We nemen niet alleen de selectie, planning en instructie van onze hostesses en hosts uit handen. Ook de styling, haar en make-up is geen probleem. We denken graag met je mee hoe we van jouw event een groot succes kunnen maken.

Bij Beaumonde Hospitality is ieder evenement in Nederland én daarbuiten in professionele handen.

Hosts & Hostesses

Je wilt je gasten zo stralend mogelijk ontvangen. Ervoor zorgen dat het hen niets ontbreekt. Hierop zijn onze hosts en hostesses geselecteerd en getraind. Onze mensen hebben de uitstraling van gastvrijheid, zij hebben een feilloos gevoel voor hospitality en weten een grote meerwaarde te leveren aan jouw evenement. Zij denken oplossingsgericht, zijn proactief en verzorgd. De hosts en hostesses die wij selecteren doen wij op basis van het concept van jouw event. We kijken naar de uitstraling van jouw evenement, het publiek, de branche en uiteraard jouw specifieke wensen. Met al deze informatie in ons bezit gaan we aan de slag om de juiste match te maken.

Horeca crew

Heb je een echte representatieve horeca crew nodig voor jouw event? Dat is met 1 telefoontje naar ons geregeld. Beaumonde Hospitality zorgt voor hosts en hostesses met hoogwaardige horeca-ervaring. Bijvoorbeeld als gastheer of -vrouw achter de bar in een skybox. Of voor het uitserveren van een diner op feesten en partijen. Over hun horeca-skills hoef je je geen zorgen te maken. Onze kanjers zijn uitvoerig getraind om alle puntjes op de i te zetten.

Promotie Crew

Ga je een nieuw product op de markt zetten? Of een winkel openen? Organiseer je een evenement? Of iets anders waar je de wereld graag van op de hoogte wil brengen? Ons team brengt al jouw promotionele acties bij iedereen onder de aandacht. Dat doen ze met een flinke dosis enthousiasme en de beste commerciële en communicatieve vaardigheden. Alles om jouw initiatief tot een succes te maken. Wij maken de juiste match tussen de promotors die goed passen bij jouw merk, zowel qua looks als qua persoonlijkheid, en zullen er altijd naar streven om de perfecte match te maken. Ook worden wij regelmatig gevraagd om mee te denken over de invulling van een promotie of activatie. Je kan ons inzetten voor het ontwikkelen van opvallende styling looks of kostuums om zo jouw merk, dienst of product nog beter onder de aandacht te brengen.

Styling en Visagie

Elke opdracht en elke klant heeft een specifieke wens en uiteraard spelen wij hier graag op in. Wij denken heel graag mee om het plaatje compleet te maken. Naast dat onze hosts en hostessen natuurlijk al stralen van zichzelf, zijn er op het gebied van kleding en visagie nog diverse mogelijkheden. Wij doen u graag een voorstel om de complete look helemaal af te maken.

Hospitality

Staff

Onze werkwijze

Wij besteden veel tijd en aandacht aan het maken van de juiste match tussen onze klanten en medewerkers. Welke ervaringen zijn er nodig en wat wil je uitstralen. Wij willen daarom altijd graag weten waar het event om draait. Wie zijn de bezoekers, waar staat het merk of bedrijf voor? En wat zijn de werkzaamheden en is de uitstraling? Hoe meer informatie wij hebben over het event, hoe gerichte wij aan de slag kunnen met onze selectie.

Onze klanten aan het woord

“Wij als organisatie zijn ontzettend tevreden met deze en voorgaande samenwerkingen en vanaf heden zal Beaumonde Hospitality ons Prefered Partner zijn voor de aanstaande edities.”

Royal Polo at The Palace

“We hebben een mega fijn eerste seizoen gehad met Beaumonde. Vanaf het eerste contact tot het einde van het event altijd mega goed bereikbaar en meedenkend. Het team was super vriendelijk, luisterde naar onze wensen en zorgde voor een sfeer die perfect bij ons evenement paste.”

Liffin Events

“Zowel tijdens het congres als bij de entree van EventSummit zorgde Beaumonde voor een zeer gastvrije ontvangst. Het waren allemaal hele blije mensen die er 100 % voor gingen.”

EventSummit

“Al vele jaren is Beaumonde Hospitality onze vertrouwde partner voor de inzet van Hostessen in onze Sky Box op het TT Circuit van Assen. Het contact met Esmee verloopt altijd erg goed en zij weet onze wensen perfect te vertalen naar een passend team.”

EG Group

“Voor diverse projecten werken we met veel plezier samen met Beaumonde Hospitality. Dankzij de prettige, vlotte communicatie en professionele hostessen voor zowel onze B2B als B2C segmenten maken ze van alle events een groot succes.”

BrandXtension

“Ervaren en professioneel hostessen bureau voor de inzet van promotiemedewerkers/hostessen. Leuke en enthousiaste dames/heren! Kantoor is goed bereikbaar. Zijn erg meedenkend en flexibel.”

EuroParcs

Even bellen? Laat hier je telefoonnummer achter

5 + 8 =

Telefoon: 055 – 234 05 22
E-mail: info@beaumonde-hospitality.nl

Vacatures