Promotieteams

Wij zijn in staat om met u mee te denken over het resultaat van uw promotionele acties en stemmen het team daarop af.
Onze promotieteams bestaan uit dames en heren met een gezonde dosis enthousiasme, goede commerciële en communicatieve vaardigheden en daarbij voldoen al onze medewerkers aan onze kernwaarden: stralende professionele gastvrijheid.

Werkwijze
Beaumonde Hospitality neemt door haar werkwijze de volledige zorg rondom selectie, planning en instructie van promotiemedewerkers uit handen.
Doel hierbij is het samenstellen van een team dat aan uw verwachtingen voldoet en geïnformeerd en betrokken op het event verschijnt. Onderstaande stappen staan hierin centraal:
• Inventariseren van uw wensen
• Samenstellen Team (u ontvangt een teamoverzicht)
• Instructie via helder instructieformulier
• Nabellen medewerkers voor vragen en verdere toelichting
• Lokale briefing
• Lokale aanwezigheid teamleider als centraal aanspreekpunt
• Evaluatie na afloop

Heeft u interesse of wilt u vrijblijvend informatie opvragen, neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht

Cases van Promotieteams

Bekijk alle Promotieteams cases

MKB Nederland

Onze stralende gastdames en -heren enthousiasmeren en informeren bezoekers van Martini Plaza gedurende de Week van de Ondernemer over het lidmaatschap van MKB Nederland.

Lees meer

Marketing Oldambt

In de maande juni, juli augustus en september 2014 zetten wij voor Marketing Oldambt een ‘vast’ promotieteam in om de evenementen en activiteiten in de regio Oldambt op de kaart te zetten …

Lees meer

Waterbedrijf Groningen

Geregeld delen onze gastvrouwen en gastheren waterflesjes uit voor het Waterbedrijf op uiteenlopende events, zoals de KEI-week, Noorderzon, de 4 MIJL en bevrijdingsfestival. Bezoekers van deze events zijn blij met deze verfrissende …

Lees meer