Horeca Support

Als onderdeel van onze Hospitality Services verzorgen wij voor diverse opdrachtgevers hosts/hostesses met hoogwaardige horeca ervaring in het uitserveren van hapjes en drankjes, het bemannen van de bar in bijvoorbeeld skyboxen of in het uitserveren van een diner op feesten en partijen.
Voor onze hosts/hostesses met horeca ervaring bieden wij een horeca training aan om de puntjes op de i te zetten en de horecaskills uit te breiden.
Bent u op zoek naar dames en heren met de juiste attitude en horeca ervaring dan bent u bij onze Horeca Support op het juiste adres.

Werkwijze
Beaumonde Hospitality neemt door haar werkwijze de volledige zorg rondom de selectie, planning en instructie van horecamedewerkers uit handen.
Doel hierbij is het samenstellen van een team dat aan uw verwachtingen voldoet en geïnformeerd en betrokken op het event verschijnt. Onderstaande stappen staan hierin centraal:
• Inventariseren van uw wensen
• Samenstellen Team (u ontvangt een teamoverzicht)
• Instructie via helder instructieformulier
• Nabellen medewerkers voor vragen en verdere toelichting
• Briefing op locatie
• Aanwezigheid van teamleider op locatie als centraal aanspreekpunt
• Evaluatie na afloop

Heeft u interesse of wilt u vrijblijvend informatie opvragen, neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht

Cases van Horeca support

Bekijk alle Horeca support cases

s’Amuse

Voor onze opdrachtgever s’Amuse Catering ondersteunen onze dames en heren het vaste s’Amuse team met alle nodige horecawerkzaamheden. s’Amuse Cateraar heeft een aantal vaste mooie locaties in en rondom Groningen zoals de …

Lees meer

Skyboxen TT Circuit Assen

Met al 4 jaar ervaring ondersteunen wij verschillende skyboxen op de TT in Assen. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje en bekijk de foto’s van onze inzet bij opdrachtgevers als Texaco, TVM en …

Lees meer

Marc O’Polo

Onze hostesses met horeca ervaring ontvangen de gasten van het Marc O’Polo event in de winkel in Groningen met een hapje en een drankje en assisteren bij andere werkzaamheden.

Lees meer