Beaumonde Specials

Served in style! Bent u op zoek naar iets speciaals op uw event?

Beaumonde Specials zorgt voor een feestelijke touch op uw event. Per tweetal delen zij heerlijke hapjes voor u uit. Op een verrassende manier zullen zij de gasten hiermee vermaken.

 

Hollandse Bitterballen Meisjes
Op een charmante wijze serveren zij de bitterballen aan de gasten. Uitgerust in een kleurrijk of wit jurkje met kobalt blauw jasje staan onze dames altijd klaar om de honger van de bezoeker of gast te stillen.

Oester Meisjes
Er gaat niks boven Oester Meisjes! Een echte beleving tijdens je event en straalt veel luxe uit.

Champagne Meisjes
Perfect voor uw event! De Champagne Meisjes serveren met een glimlach champagne uit door middel van een champagne ring. De meiden zullen een kleurrijk of wit jurkje dragen passend bij uw event.

Wilt u uw gasten ‘Special Welkom’ geven? Beaumonde Hospitality levert maatwerk. Wij zijn in het bezit van verschillende mooie outfits voor onze dames en heren. In overleg kunnen wij ook een nieuwe creatie aanleveren. Een mooi elegant jurkje of een meer sportieve outfit. Alles is mogelijk.

Heeft u interesse of wilt u vrijblijvend informatie opvragen, neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht

Cases van Beaumonde specials

Bekijk alle Beaumonde specials cases

Winterse Cadeau Meisjes voor Marketing Groningen

Winterse Cadeau Meisjes trakteerden het winkelend publiek in binnenstad Groningen op chocolaatjes namens de gemeente Groningen.

Lees meer

X-mas @Ziggo

Leuke opdracht in samenwerking met SD event production voor Ziggo! In verschillende vestigingen van Ziggo zijn onze kerstelfjes samen met de kerstman op pad gegaan om oliebollen en chocomelk uit te delen …

Lees meer

Oestermeisjes

Voor een nieuw festival in Apeldoorn “Het Apeldoornse Wijnfestijn” mochten wij 2 oestermeisjes inzetten. Na een cursus oesters openen en veel oefenen gingen de hostesses als een speer. Er is niks lekkerder …

Lees meer