Beaumonde Hospitality opent haar deuren

Graag wil ik u voorstellen aan Esmée de Wolf Lahnstein. Zij gaat vanaf 1 april Beaumonde voortzetten en neemt het stokje van mij over. Begin dit jaar heb ik jullie laten weten dat ik persoonlijk een andere koers ga varen, dit zal ook zo blijven. Echter vanaf vandaag zal ik Beaumonde overdragen aan Esmée en blijf ik komend eventseizoen op de achtergrond mee draaien. Ik kijk er naar uit om Esmée persoonlijk aan u voor te stellen en de fijne samenwerking met u en Beaumonde Hospitality voort te zetten.

Even voorstellen:

Ola! Mijn naam is Esmée de Wolf Lahnstein, woonachtig Apeldoorn en toch met roots uit Groningen en Amsterdam. In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als freelance eventmanager en vestigingsmanager van een horecaproject bureau in Apeldoorn. Daarnaast heb ik op diverse locaties veel ervaring op gedaan in de horeca. Ik voel mij vereerd dat ik zo’n mooi bedrijf als Beaumonde Hospitality mag gaan voorzetten en het doet mij veel plezier dit te mogen doen.

Ik kijk er naar uit met u kennis te maken, mocht u al willen linken? Kijkt u dan vast op mijn LinkedIn. 

Beaumonde Hospitality actief van Groningen tot aan Maastricht.

Per vandaag nemen wij weer uitvragen aan!! Dus schroom niet en bel of mail ons. Zoals u van ons gewend bent hebben wij een met zorg geselecteerd team van dames en heren met stralende professionele gastvrijheid. Tot gauw!

Stralende groet,
Yvette & Esmée

B