De rok tot de knie is wel geweest toch?

Elk event wat wij draaien is anders. Bij Beaumonde Hospitality werken wij projectmatig naar onze opdrachten toe. Wat hier ook bij komt kijken is de aankleding van onze mensen.. De tijd van de huidskleurpanty’s is wel geweest, toch? Het mantelpakje met de rok tot de knie, de basic zwarte pantalon met een witte blouse.. Het kan allemaal wel wat spetterender!

Wij verzorgen immers voor het ontvangst om te zorgen voor die warme deken, het welkoms gevoel.Je gast zal denken: Fijn dat ik er ben en zo te zien zijn ze hier ook blij dat ik ben gekomen. Dat gevoel, daar zorgen wij voor.

Elk event is anders

Elk evenement heeft een eigen doelgroep, eigen uitstraling, doel en visie. Met deze informatie gaan wij aan de slag om te kijken welke outfit past bij dit ontvangst in combinatie met de juiste match met onze hosts en hostesses.

NEXT LEVEL

We delen onze ideeën, hier hoef je niet zelf over na te denken. Het voorstel zit bij de prijs inbegrepen en het doel is om je over de streep te trekken dat je event NEXT LEVEL kan gaan.

Ben je nog niet overtuigd?

Hoe zorg jij voor het perfecte eerste moment?